Wat ben je dan?

Hoi, ik ben Robert en ik moet voor mijn opleiding opdrachten en tentamens maken. Ik kan mijn tijd echter beter besteden aan bier drinken in mijn vrije tijd, dus bied ik 50 euro aan degene die de studietaken op zich wel nemen. Alvast bedankt!

Tjah, er zijn mensen die denken dat het op deze manier werkt. Gisteren trof ik namelijk op Marktplaats de onderstaande advertentie van ene Stevie aan. De advertentie is inmiddels verwijderd, want wellicht had Stevie door dat het niet verstandig is om een dergelijke advertentie met voor- en achternaam te plaatsen onder vermelding van je schooltype en waar deze te vinden is.

Op deze manier kan je op verschillende manieren geld verdienen:

  1. Doe Stevies opdracht;
  2. Vraag Stevie (en eventuele studiegenoten van hem) wat het waard is als je niets tegen hun leraar zal zeggen;
  3. Vraag de leraar/school wat deze tip ze waard is.

Nu wil ik gelukkig niet op deze manieren aan mijn geld komen en om Stevie nog een beetje te sparen heb ik de gevoelige informatie weggepoetst van het plaatje.

Typisch gevalletje voor deze info-site.