Portfolio

Dit is een selectie van mijn foto's. Voor de mobiele versie, klik hier. Gebruik bij de weergave van een afbeelding ook eens de 'i' voor meer informatie over de foto of bezoek mijn website voor meer informatie over deze pagina.

Reacties worden op prijs gesteld.

Vriendelijke groeten, Robert Lindeboom

Mat '64

14 afbeeldingen

Rally

16 afbeeldingen

Vlinders

15 afbeeldingen

 
Grand Canal - Venetië Grand Canal - Venice IMG 6035 Hond Hond Periscoop Periscoop Zeilboot op Middellandse Zee Uitzicht op de Middellandse Zee vanaf Çalış Plajı, Fethiye, Turkije, voor zonsondergang.
Visser Deze man heeft zijn anker voor de haven van Fethiye (Turkije) neergelegd om wat vis te vangen. Kat met toegeworpen visje Deze kat lag geduldig te wachten bij wat vissende jongeren op de kade van de haven van Fethiye, Turkije. Kruiden Op de grote bazar van Fethiye (Turkije) kan men naast groente, lederwaren en kleding ook kiezen uit een grote hoeveelheid kruiden. Groepsfoto BandJoy.nl Fotoshoot voor de website van de band 'Joy' uit Den Ham, Overijssel (www.bandjoy.nl). Gemaakt bij laagstaande zon achter de band met twee flitsers van voren gericht op de band. Groepsfoto BandJoy.nl Fotoshoot voor de website van de band 'Joy' uit Den Ham, Overijssel (www.bandjoy.nl). Gemaakt bij laagstaande zon die voor de bandleden van voren kwam. Twee flitsers werden vanuit de richting van de camera op de band gericht.
Tipperary-supporters Tipperary-supporters na een gewonnen wedstrijd tegen Dublin. Zonder problemen lopen de supporters van beide teams naast elkaar het stadion uit. Het hele land voelt zich bij de Gaelic-sporten betrokken. Dublin GAA-supporter Een kleine Dublin GAA-supporter na de nationale Hurling kwartfinale in het Croke Park stadion. Richtlijn Het koord waarlangs de medewerkers van het Croke Park stadion te Dublin met hun ('hand'-)grasmaaier de banen in het veld maaien. Vuurwerk in Dún Laoghaire In de haven van Dún Laoghaire was vuurwerk als opening van een zeilevenement. Parkeerchaos Tegenover het operagebouw in Wenen staan deze borden die voor elke parkeerplaats de regels aangeven (Anfang) en tot waar ze geldig zijn (Ende).
Eekhoorn In het park bij Schloss Schönbrunn, het kasteel waar Oostenrijkse keizer Frans Jozef rond het jaar 1900 met zijn vrouw Elisabeth (uit de bekende film Sisi) woonde, liepen zeer tamme eekhoorntjes, waar dit er één van is. Souraj Eekhoorn Bij ons in de achtertuin zat dit eekhoorntje in de kersenboom. Doordat het mijn aandacht kreeg, keek het ook heel aandachtig naar mij. Orgelspel Kids Club www.werkgroepbabadag.nl
Dobro Drieluik Een drieluik van een Dobro (een type akoesitsche gitaar). Werk in uitvoering Een apparaat dat in Praag de tramrails slijpt. J'ai faim Een bedelaar in Parijs. "S.V.P. J'ai faim. Une petite piece ou un ticket restaurant. Aidez nous. Merci". Op het andere bord staat: "S.V.P. J'ai faim. Pour photo une petite piece. Merci" Sacre Coeur Geschoten in HDR om details te behouden bij fel zonlicht. Linda
Speeluur! www.werkgroepbabadag.nl Known but to God Op de graven van (Amerikaanse) soldaten die in de oorlog gesneuveld zijn maar waarvan de naam niet bekend is, staat deze tekst ("Here Rests in Honored Glory a Comrade in Arms Known But to God"). Twee graven naar links het gedenkteken voor een Joods-Amerikaanse soldaat. Netherlands American Cemetery and Memorial http://nl.wikipedia.org/wiki/Netherlands American_Cemetery_and Memorial Don't (want to) see Onderwerp: "Seeing the unseen". Kleurentram Een tram in Praag.
Pi² Voor een fotowedstrijd. Opdracht: Pi. Je ziet hier zowel het getal als het symbool, maar ook een toepassing waarvoor pi gebruikt kan worden. Draadloos licht Een experimentje. Het licht van het (draadloze?) lampje is het enige.