Hotmail doorsturen

Vanwege het bezitten van meerdere e-mailadressen (privé, universiteit, …) wilde ik alles op één plek binnen laten komen, zodat ik niet telkens hoefde in te loggen bij Hotmail. Doorsturen via Hotmail leek niet te werken, maar dat is veranderd. Ik heb al eerder een mogelijkheid geplaatst om Hotmail-berichten binnen te laten komen in Outlook (Express), Windows Mail of een ander mailprogramma, maar dat was niet de oplossing voor mij.

Ga in Hotmail naar ‘Opties -> Meer Opties -> E-mail naar een ander e-mailaccount doorsturen’. Let wel: je kunt alleen doorsturen naar een Windows Live ID. Dit betekent niet dat je een @live.nl-adres moet hebben, geen zorgen. Gebruik gewoon je bestaande adres, registreren doe je hier. Zo’n account kun je ook gebruiken om in te loggen in Windows 8 en andere diensten die gekoppeld zijn.

  • Karel

    Dank je wel Robert,ik was ook al een poos op zoek naar zoiets.

  • EwaldPisces89

    En bij de online Outlook (de upgrade van online Hotmail) kan je zelfs maar 1 regel aanmaken voor doorsturen, en daarin kan je ook maar 1 mailadres “van” en 1 “naar” invoeren. Erg jammer hoor, had beter geweest als je meerdere “vans” en “naars” kon instellen…

%d bloggers liken dit: