Battlefield Heroes

Citaat van maart 6th, 2008
Wie wel eens een computerspel (op internet) speelt, zal zeker en vast het spel Battlefield wel kennen. In deze online multiplayer game kan je tegen en met vrienden en onbekenden spelen in grote werelden. Hierbij begeef je je ter land, ter zee of in de lucht. Alles moet er zo realistisch mogelijk uit zien.

Maar.. dan komt dit voorjaar/zomer (niet dus) een nieuwe versie die totaal anders is. Ten eerste is het spel gratis te downloaden en gratis te spelen zonder beperkingen in functionaliteit. Daarnaast is het bijzonder hoe het spel eruit ziet. Dit zal namelijk zijn in een soort tekenfilmwereld. Niets realistische fotografische beelden, nee.. Eigenlijk moet je het gewoon zien..

Enjoy en succes met wachten tot het spel uitkomt!

Dit typte ik eerder en toen stond nog op de officiële site vermeld dat het spel in de zomer van 2008 uit zou komen. Deze release-datum is daarna verplaatst naar eind 2008, maar helaas is het spel nog steeds niet uitgegeven. Wel heb ik vandaag één van de weinige bèta-sleutels kunnen bemachtigen en heb ik het spel al even kunnen spelen. Mijn eerste indruk: erg grappig!

Je moet eerst een soldaatje aanmaken. Hierbij kan je kiezen uit verschillende soorten, zoals soldaat of ondersteunende dokter, en twee teams. Je kleedt je soldaat verder zoals je het wilt: baardje, huidskleur, haarstijl, enz. Het spel is dus gratis, maar er zijn wel wat uitbreidingen te koop, zoals andere kleding en accesoires.

Als je dit gedaan hebt kan je beginnen met het spel. Ik heb gelijk de beeld- en geluidsinstellingen op een hoge kwaliteit gezet en alles draaide (zelfs op een eenvoudige laptop) nog zeer goed. Dit is goed nieuws voor spelers met een verouderde computer, want zij zullen nog gewoon mee kunnen spelen. Gelukkig maar, want dit was ook een doel van de makers: een groot publiek.

Daarbij hebben ze zich ook gebogen over de moeilijkheidsgraad van het spel: deze zal zich automatisch aanpassen aan jouw niveau. Dat wil zeggen: jij wordt (als je voor een automatisch level kiest) geplaatst tussen spelers van jouw ‘orde’. Plezier voor iedereen, al is dat alleen maar om de grappige karakters, vliegtuigjes, tankjes en jeeps.

Nu alleen nog even wachten (en oefenen) tot iedereen het spel kan downloaden! 😀

Naar de website >

%d bloggers liken dit: