Reisverhalen Roemenie

In de zomervakantie van 2008 ga ik op werkvakantie naar Roemenië. Dit doe ik samen met een groep, via de stichting Livingstone. In totaal gaan er twee groepen naar dit project. In dit bericht staat informatie en ook wordt hier informatie gegeven over doneren naar dit project.

Livingstone teams hebben geholpen bij de koop en renovatie van een school. Inmiddels wordt er volop een kleuterschool gedraaid, waarmee voor hen de aansluiting met het normale onderwijs een stuk beter wordt. Komende zomer knappen we de kerk op en gaan we deze isoleren, omdat in de winters de muren en de vloer ijskoud zijn. Ook organiseert het project een jongerenkamp voor jongeren van 10 tot 21 jaar. Hierin gaat het eerste Livingstone team meedraaien. Dit wordt een groot feest voor de jongeren.

Het tweede team, waarin ik zit, doet naast het renoveren van de kerk, activiteiten met kinderen en brengt bezoeken aan gezinnen.

Voor meer informatie over dit project kan je hier terecht. Hiermee word je naar een externe site geleid waar alles over dit project te vinden is.

Er is een werkgroep opgericht die ervoor zorgt dat het geld op een goede manier en bij de juiste mensen terecht komt. Meer informatie over het project staat verderop in dit bericht. Wil je ook een bijdrage doen, lees dan onderstaande maar even door:

– Giften zijn aftrekbaar van de belasting. Daarnaast kunnen we voor bedrijven kijken wat we kunnen doen aan sponsoring, bijvoorbeeld door een link naar een site en/of een afbeelding.
– De werkgroep zorgt ervoor dat giften altijd goed terecht komen en verantwoord kunnen worden.

– Via www.werkgroepbabadag.nl
zijn de giften te doen. De site is op het moment van schrijven nog aan het veranderen, dus voor meer informatie kan je (met mij) contact opnemen.

%d bloggers liken dit: