Vliegtickets boeken

Het komt misschien nog wel eens voor dat je vliegtickets voor een reis moet boeken. Op TV en billboards zie je genoeg aanbiedingen en websites waar je goedkope tickets kan bestellen. Zoveel zelfs, dat je misschien geen idee hebt waar je nu moet kijken. En dan heb je ook nog de verhalen dat vliegen vanuit een plaats in de grensstreek (in Duitsland of België) soms goedkoper is. Help!?

Nu zijn er gelukkig websites die de eerste stap in het zoekproces voor je uitvoeren. Deze websites geven aan vanaf welk vliegveld en met welke low-cost maatschappij(en) je op je bestemming kan komen en wel zo goedkoop mogelijk.

Een duidelijke is bijvoorbeeld lowcostairlines.nl, maar soortgelijk zijn deze en (met treinmogelijkheden inbegrepen) deze.

En dan begint het echte zoeken dus. Controleer de opties die je gekregen hebt en zoek ook in Google even naar vliegtickets + plaats van bestemming. Stond bijvoorbeeld Dortmund er in de eerste stap bij als optie, probeer die optie dan natuurlijk bij het selecteren van een vlucht ook even (als dat voor jou geen probleem is). Stond de optie er niet bij, dan heb je een grote kans dat er vanaf die plaats niet gevlogen wordt naar jouw bestemming.

En verder geldt over het algemeen: hoe eerder geboekt, hoe lager de prijs.

Veel succes en goede reis!

Meer: ,
%d bloggers liken dit: